Inbrekers slaan toe in regio IJsselstreek - GelreNieuws.nl

Inbrekers slaan toe in regio IJsselstreek

Geplaatst op 1 september 2012, om 13:09 uur

REGIO РDe politie meldt zaterdag dat er de afgelopen dagen meerdere keren is ingebroken in de regio IJsselstreek. Inbrekers sloegen toe in Twello, Brummen, Empe en Voorst. De politie heeft alle zaken in onderzoek.

Woensdagochtend is er ingebroken in een woning aan de Deventerweg in Voorst. Vrijdag ontdekten de bewoners dat er spullen – diverse gereedschappen – verdwenen waren en is de inbraak bij de politie gemeld. De daders bleken te zijn binnengekomen door een deur te forceren.

Tussen woensdagmiddag en vrijdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Cortenoeverseweg in Brummen. Het is nog onduidelijk of hier spullen missen.

Donderdag of vrijdag is er ingebroken in een leegstaande woning aan de Hallsedijk in Empe. Er was een raam van de woning geforceerd. Er viel niks te halen in de woning dus de daders zijn er zonder buit vandoor gegaan.

Vrijdag is er ingebroken in een woning aan de Voordersteeg in Twello. Er is een raam vernield om binnen te komen. Er is ondermeer geld en sieraden gestolen.

De politie is op zoek naar getuigen via telefoonnummer 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com