Mishandeling na geluidsoverlast in Eerbeek - GelreNieuws        

Mishandeling na geluidsoverlast in Eerbeek

Geplaatst op 1 september 2012, om 12:59 uur

EERBEEK – Twee inwoners van Eerbeek zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld bij een woning aan de Volmolenweg in Eerbeek toen zij daar te kennen gaven last te hebben van geluidsoverlast vanuit de tuin.

Een 24-jarige man belde als eerste aan bij de woning en verklaart tegenover de politie direct te zijn belaagd door meerdere personen. De man kwam daardoor ten val en zou door meerdere personen zijn geschopt en geslagen. Een kennis van de 24-jarige wordt als hij komt aangelopen ook geslagen, waarbij ook een hard voorwerp gebruikt zou zijn. Deze 23-jarige man liep door de klappen diverse verwondingen aan hoofd en rug op, de 24-jarige twee gebroken vingers.

Pas als nog twee kennissen van de slachtoffers op straat komen en zich ermee bemoeien stopt de mishandeling en gaan de verdachten weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft op basis van de eerste verklaringen een 18-jarige jongeman uit Eerbeek thuis aangehouden. De slachtoffers zijn beiden op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor medische behandeling.

De politie is op zoek naar getuigen via telefoonnummer 0900-8844.