Jongen (11) in been gestoken in Apeldoorn

Geplaatst op 3 september 2012, om 14:34 uur

APELDOORN – Een 11-jarige jongen is zaterdagavond in zijn been gestoken op een schoolplein aan het Burgersveld in Apeldoorn. Hij raakte lichtgewond. De politie is op zoek naar twee jongens van ongeveer 16 jaar oud.

De jongen was rond 19.30 samen met andere kinderen aan het spelen op het schoolplein. Op het schoolplein hielden zich ook twee oudere jongens op, die ruzie zochten met de spelende kinderen. Eén van deze jongens, trok plotseling een mes. De jeugdige Apeldoorner werd door het mes geraakt en liep een snijwond op. Daarna is het duo te voet vertrokken, zegt de politie.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is op zoek naar deze twee tieners. Beiden zijn ongeveer 16 jaar oud, hebben een blanke huidskleur en zijn ongeveer 1,.80 tot 1.85 meter lang. De jongen met het mes heeft een breed postuur en langer haar tot over zijn wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte zonnebril met gele zijkanten en een zwart t-shirt met strepen. De jongen met wie hij was heeft een mager postuur. Hij droeg een zwarte muts en spijkerbroek en heeft donker haar tot op de schouders.

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over dit incident of de twee jongens die gezocht worden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.