Man ook verdacht van overval Brummen - GelreNieuws        

Man ook verdacht van overval Brummen

Geplaatst op 7 oktober 2012, om 18:56 uur

BRUMMEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 24-jarige man uit Dieren aangehouden voor de overval op een tankstation in Eerbeek. Het overvallenteam verdenkt hem nu ook van de overval op het tankstation in Brummen op zaterdagavond 29 september.

Twee onbekende mannen kwamen vrijdagmiddag 5 oktober rond 16:45 uur de winkel van het tankstation aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek binnen. Ze bedreigden een medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar sterk op leek. Met een geldbedrag gingen zij er vandoor.

Op zaterdagavond 29 september kwam er rond 19.15 uur een man de winkel van het tankstation aan de G.K. van Hogendorpstraat in Brummen binnen. Hij bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar op leek. De man wist geld buit te maken en ging er daarna vandoor.

Het onderzoek wordt voortgezet en het overvallenteam onderzoekt wie de tweede dader van de overval in Eerbeek is. Het gebruikte wapen is inmiddels gevonden en in beslag genomen. De verdachte wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.