Benzinedieven slaan toe in Apeldoorn en Didam - GelreNieuws        

Benzinedieven slaan toe in Apeldoorn en Didam

Geplaatst op 13 november 2012, om 15:28 uur

APELDOORN/ DIDAM – Wie herkent de benzinedieven die op vrijdag 2 november en afgelopen zondag doorreden zonder te betalen is de grote vraag van de politie en de pomphouders. Tips zijn van harte welkom.

Vrijdag 2 november was er bijna voor 100 euro bij een tankstation in Apeldoorn getankt. De man (die op de foto staat) reed daarna weg zonder te betalen. De man staat duidelijk op beeld. De onbekende automobilist kwam rond 08.00 uur met zijn witte bestelauto bij het tankstation aan de Lange Amerikaweg. Nadat hij was weggereden is de politie gebeld. Agenten ontdekten dat de kentekenplaten van de auto gestolen waren. Ook vermoedt de politie dat deze man vaker in Gelderland brandstof heeft gestolen.

Ook was het afgelopen zondag het ook weer raak bij tankstation BP De Fluun aan de Bentemmerstraat in Didam. Maandagmiddag 29 oktober was het ook al raak bij dat tankstation. Toen was een man nog bijna aangereden door een benzinedief.  BP De Fluun heeft daarvan weer beelden op youtube gezet in de hoop dat iemand de benzinedief herkent.

Herkent u één van de mannen op de foto of op de video? Politie komt dan graag in contact met u via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook ia 0800-7000.

[jwplayer mediaid=”81819″]