Dode bij brand in chalet Eefde - GelreNieuws.nl

Dode bij brand in chalet Eefde

Geplaatst op 2 november 2012, om 09:21 uur

EEFDE – Vrijdagochtend is er een dode man aangetroffen bij uitgebrande houten chalet aan de Flierderweg in Eefde. Het gaat vermoedelijk om de bewoner.

De brand werd om 04:50 uur gemeld door de partner van de man. Zij zag vanuit de woning dat het bijgebouw in brand stond en belde meteen 112. De hulpdiensten waren heel snel ter plaatse maar toen was al sprake van een uitslaande brand. Het gebouw kon niet meer betreden worden om te zoeken naar de bewoner.

Rond 05:30 uur werd het sein brandmeester gegeven door de brandweer en even later is vastgesteld dat er een lichaam in het uitgebrande bijgebouw lag. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld, maar de politie gaat ervan uit dat het om de bewoner gaat. De man had vaker de gewoonte om heel vroeg op te staan, en dan naar het bijgebouw te gaan. Zo ook op de ochtend van de brand.

De politie heeft extra veel moeite om de brand te onderzoeken, omdat er in de chalet asbest is gevonden. Er moeten veel veiligheidsmaatregelen worden genomen voor de gezondheid.

De vrouw van de man is door de politie opgevangen en krijgt Slachtofferhulp aangeboden. De politie heeft ter plekke een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Ook de exacte doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld en zal nader worden onderzocht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com