Meisje rijdt door na aanrijding

Geplaatst op 2 november 2012, om 12:44 uur

EPE – Een 81-jarige vrouw uit Epe is woensdagmiddag 31 oktober gewond geraakt nadat zij op het fietspad van de Heerderweg in Epe door een meisje op een fiets werd aangereden. De vrouw is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak en vraagt het meisje op de fiets en vraagt getuigen. 

De 81-jarige vrouw fietste die woensdagmiddag over het fietspad van de Heerderweg in Epe. Ze kwam uit de richting van de Dellenweg en fietste in de richting van de Hoofdstraat.
Ter hoogte van het wokrestaurant werd zij ingehaald voor twee meisjes op een fiets. De laatste fietster sneed de vrouw af en raakte daarbij het voorwiel van haar fiets. Hierdoor raakte de vrouw in onbalans en viel. Ze kwam met haar hoofd op het wegdek terecht en raakte gewond.

Beide meisjes fietsten door en lieten de vrouw hulpeloos achter. Omstanders hebben de vrouw vervolgens geholpen en een ambulance gebeld. De politie wil graag in contact komen met deze omstanders. Daarnaast wil de politie in contact komen met getuigen en met de twee meisjes die de vrouw passeerden. Zij kunnen contact opnemen met 0900 – 8844.