Geld en sieraden weg bij woninginbraken - GelreNieuws.nl

Geld en sieraden weg bij woninginbraken

Geplaatst op 17 november 2012, om 12:18 uur

APELDOORN – Op verschillende plaatsen in Apeldoorn is vrijdag ingebroken of is geprobeerd in te breken. Bij twee woningen zijn ondermeer geld en sieraden weggenomen. Het woninginbrakenteam van Apeldoorn onderzoekt de zaken.

Bij een woonwagen aan het Betsy Perkhof is vrijdagmiddag ingebroken. De dader is via een klapraam naar binnen geklommen. Er zijn ondermeer geld, sieraden en een spelcomputer weggenomen.

Ook bij een woning aan de Regge was het raak. Daar werd vrijdagavond een deur geforceerd. Er werden sieraden weggenomen. De bewoners zagen bij thuiskomst dat er was ingebroken en belden bij de buren de politie. Op dat moment zagen ze een grijze VW Passat met daarin twee mannen met hoge snelheid wegrijden . De auto reed vanaf de Overvecht richting de Waalstraat. Vermoedelijk waren de inbrekers nog in de woning toen de bewoners thuiskwamen. De gealarmeerde politie heeft nog uitgekeken naar de auto maar deze niet meer aangetroffen.

Ook bij woningen aan de Jeker, de Plutoniumweg en de IJzerweg heeft men geprobeerd in te breken. Hier is men niet binnen geweest. Bij een woning aan de Coba Ritsemastraat heeft men een raam opengebroken. Vermoedelijk zijn de inbrekers gestoord bij de inbraak want er is niets weggenomen.