Meisje (18) aangerand, getuigen gezocht - GelreNieuws.nl

Meisje (18) aangerand, getuigen gezocht

Geplaatst op 26 november 2012, om 16:03 uur

ARNHEM – Op de Rijkerswoerdsestraat in Arnhem is afgelopen zaterdagochtend 24 november een 18-jarig meisje aangerand door een tot dusver onbekende man. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie is een onderzoek begonnen en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer was die ochtend omstreeks half negen op de fiets op weg richting Huissen. Op de Rijkerswoerdsestraat ter hoogte van het viaduct over de A325 werd ze door een onbekende man tegengehouden en aangesproken. Vervolgens zag de man kans haar onzedelijk te betasten. Doordat het meisje zich verzette kon ze ontkomen aan de greep van de man en wegfietsen.

Kort voor het incident, ongeveer ter hoogte van eetcafé ‘De Woerd’, was dezelfde man haar al opgevallen toen hij bij een geparkeerde auto stond: een klein model rode auto. Op dat moment liep er ook een ongeveer 50-jarige vrouw haar hond uit te laten. De vrouw had blond haar tot in de nek en droeg een lange lichtkleurige jas. Haar hond was wit met bruine vlekken en vermoedelijk een Buldog. Zij zou een belangrijke getuige kunnen zijn.

Van de aanrander is het volgende signalement bekend:

 Blanke man, ongeveer 25 jaar oud

Kort geknipt donkerblond tot bruin haar, wat stekelig bovenop

 Lang, tenger postuur en ongeveer 1.80 a 1.85 m lang

 Opvallend ingevallen wangen en een wat onverzorgd uiterlijk

 Gekleed in een lichte spijkerbroek en een donkerkleurige jas van gladde stof

Verder reed de man in een klein model hoekig gevormde auto. De stoelen in de auto waren voorzien van grijze bekleding met een motief erin. De man was na het voorval weggereden richting Kampsestraat.

Het was die ochtend behoorlijk mistig. Toch hoopt de politie in contact te komen met getuigen die wellicht de man herkennen aan zijn beschrijving, al dan niet in combinatie met de kleine rode personenauto. Ook de vrouw die haar hond uitliet kan een belangrijke getuige zijn waar de politie graag mee in contact komt. Hebt u tips die kunnen leiden tot oplossing van de zaak? Bel ons. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com