Woningoverval Ermelo: bewoners gewond - GelreNieuws.nl

Woningoverval Ermelo: bewoners gewond

Geplaatst op 8 februari 2013, om 19:44 uur

ERMELO – Vrijdagavond hebben twee onbekende mannen de bewoners van een woning aan de Bulderweg in Ermelo overvallen. Tijdens de overval zijn de bejaarde bewoners mishandeld. Zij raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn onder meer sieraden gestolen.

De overval is kort voor 19.00 uur bij de politie gemeld. Twee onbekende mannen hebben bij de woning aangebeld en drongen binnen. Zij waren agressief en bedreigden de bewoners met een mes. De man en vrouw zijn onder andere geslagen. De overvallers gingen er na de overval vandoor richting het bos. De bewoners zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man had enkele verwondingen en is daaraan behandeld. De bewoonster heeft onder andere een gebroken vinger opgelopen. De overvallers waren in het donker gekleed.

Het overvallenteam is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar tips en informatie. Getuigen of mensen met informatie worden opgeroepen te bellen met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.