Gewonde bij vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd - GelreNieuws        

Gewonde bij vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd

Geplaatst op 24 maart 2013, om 14:46 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft in de namiddag van zaterdag twee spelers van een jeugdelftal aangehouden na een vechtpartij tijdens een voetbalwedstrijd. Het gaat om twee jongens van 16 en 17 jaar uit Deventer. Bij de vechtpartij raakte een 19-jarige speler uit Apeldoorn gewond.

De vechtpartij ontstond omstreeks half vijf op het sportcomplex aan de Winkewijertlaan, waar een wedstrijd werd gespeeld tussen VV Columbia uit Apeldoorn en IJsselstreek uit Deventer. Tijdens de wedstrijd ontstond onenigheid na een overtreding van een van de spelers, die uitmondde in een vechtpartij. De 19-jarige Apeldoorner zou daarbij zijn geschopt terwijl hij op de grond lag.

Aan de hand van getuigen werden door de inmiddels gewaarschuwde politie de twee Deventenaren aangehouden op verdenking van hun betrokkenheid bij de vechtpartij. Beiden zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Het slachtoffer werd terplekke nagekeken door ambulance personeel maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door de politie zijn tot dusver twee aangiftes opgenomen; de zaak is verder in onderzoek.