Politie geeft beelden vrij van diefstal in Zutphen

Geplaatst op 19 maart 2013, om 14:15 uur

ZUTPHEN – Een onbekende vrouw heeft op dinsdag 30 oktober 2012 diverse spullen gestolen uit een kookwinkel aan de Beukerstraat in Zutphen. De politie heeft maandagochtend beelden van de verdachte vrijgegeven.

De buit bestond minstens uit drie tosti- ijzers, een spatel en een pannetje en het zou kunnen dat de vrouw nog meer spullen heeft gestolen uit de winkel.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De diefstal werd ’s morgens rond 10.30 uur gepleegd. Het winkelpersoneel had de vrouw wel opgemerkt en vond haar gedrag verdacht, maar had haar niet op heterdaad kunnen betrappen. Bij het bekijken van de camerabeelden bleek later dat duidelijk te zien was dat de vrouw meerdere goederen in haar tas stopte en de winkel verliet zonder deze te betalen.

De politie stelde een onderzoek in maar heeft de identiteit van de vrouw nog niet kunnen vaststellen. Door deze beelden te publiceren hoopt de politie alsnog vast te kunnen stellen wie de vrouw is. De politie vraagt mensen die de vrouw herkennen om contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.