Tieners verdacht van auto inbraak in Putten - GelreNieuws.nl

Tieners verdacht van auto inbraak in Putten

Geplaatst op 7 maart 2013, om 17:32 uur

PUTTEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 7 maart een tweetal aangehouden op verdenking van auto inbraak.

Surveillerende agenten zagen rond 03.45 uur een auto over de Nijkerkerstraat rijden en wilden de auto staande houden voor een
routinecontrole. Ze zagen hoe de auto een slingerende beweging maakte en bij het passeren van deze plaats zagen de agenten iets op het fietspad liggen.

Even verderop stopte de auto en werden de 18-jarige bestuurder en 17-jarige inzittende, beiden uit Utrecht, voor onderzoek staande gehouden. Een agent is hierop teruggereden naar de plaats waar zij iets hadden zien liggen, dit bleek een navigatiesysteem te zijn. Na kort onderzoek werd er in de buurt nog een tweede navigatiesysteem op straat aangetroffen.

Hierop zijn beide mannen aangehouden op verdenking van auto inbraak en overgebracht naar het politiebureau. Het duo is voor verder onderzoek ingesloten en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De navigatiesystemen zijn door de politie in beslag genomen. Waar de navigatiesystemen vandaan komen wordt nog onderzocht.