Velpenaar steekt man in schouder

Geplaatst op 24 maart 2013, om 14:35 uur

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige man uit Velp op de Dr. C. Lelyweg aangehouden. Hij had die nacht een 21-jarige man uit Veenendaal met een mes in zijn schouder gestoken. Het slachtoffer moest hiervoor behandeld worden in het Rijnstate ziekenhuis.

Het slachtoffer was met enkele vrienden aan het stappen in Arnhem en het lijkt er vooralsnog op dat er geen enkele aanleiding is geweest waarom er door de verdachte gestoken is. Het incident vond plaats op het Marktplein. Omdat er een goed signalement bekend was van de dader kon deze kort na de melding worden aangehouden in de omgeving. De verdachte had het mes nog in zijn hand. De politie trof in een tas van de verdachte nog meer wapentuig aan; een ploertendoder, een houder voor een mes en twee busjes traangas. De politie heeft na het incident al enkele getuigen gesproken.
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben en die nog niet met de politie hebben gesproken. Meld dit dan bij de recherche van Arnhem, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');