Dode vrouw (21) aangetroffen in woning Zutphen - GelreNieuws.nl

Dode vrouw (21) aangetroffen in woning Zutphen

Geplaatst op 26 mei 2013, om 14:07 uur

ZUTPHEN – De politie heeft zaterdagavond in een woning aan de Halvemaanstraat in Zutphen het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het gaat om de 21-jarige bewoonster. Op basis van de aantroffen sporen gaat de politie uit van een misdrijf.

Er is een grootschalig rechercheonderzoek gestart. In verband met het onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen.

Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij de woning aan de Halvemaanstraat in Zutphen. Kort na de melding hebben agenten aangebeld maar er werd niet opengedaan. De agenten zijn naar binnen gegaan en troffen daar een dode vrouw aan.

De agenten roken direct een gaslucht. De brandweer werd gewaarschuwd en rond 22.20 uur was de situatie weer veilig waardoor het politieonderzoek kon starten.

Op basis van de aangetroffen sporen, gaat de politie ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Er is een grootschalig rechercheonderzoek gestart.

De melder van de verdachte situatie heeft vlak voordat de agenten bij de woning kwamen een jongen of man op een fiets bij de woning gezien. De man, heeft een tenger postuur en was in donker gekleed. De recherche roept de fietser, of mensen die hem gezien hebben, dringend op om te bellen met de politie via 0900-8844.

Video: Omroep Gelderland

[jwplayer mediaid=”90149″]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com