Unieke samenwerking in Hotel de Roskam - GelreNieuws        

Unieke samenwerking in Hotel de Roskam

Geplaatst op 20 juni 2013, om 13:10 uur

RHEDEN – Bij Sandton Hotel De Roskam in Rheden is per 18 mei een unieke samenwerking aangegaan met lokale partners. Deze samenwerking zorgt voor een volledig nieuwe uitstraling van de vergaderruimtes én voor een optimale promotie van de partners.

Lokale partners kunnen een vergaderruimte ‘adopteren’. Door middel van een schitterende fotowand van Heisteeg Fotografie in Arnhem krijgt de ruimte een unieke en inspirerende uitstraling en de partner krijgt optimale promotie op een unieke manier. De uitgangspositie is dat de partner moet passen bij de omgeving en het beeld een landelijke uitstraling moet hebben. Door dit concept realiseren we een hechtere samenwerking met onze lokale partners. Iets wat in deze tijden belangrijker is dan ooit tevoren.

De eerste transformatie is inmiddels gerealiseerd i.s.m. Youp Cretier van Wijngaard Hof te Dieren. Zij waren als eerste bereid hierin samen te werken en hebben hiermee de absolute primeur.

De burgemeester van Rheden, mevrouw Van Wingerden- Boers, heeft donderdagmiddag de officiële opening gedaan van op dit unieke project.