Spetterende Waterdag op Brummens Marktplein - GelreNieuws.nl

Spetterende Waterdag op Brummens Marktplein

Geplaatst op 21 juli 2013, om 21:30 uur

BRUMMEN – Op het Marktplein in Brummen organiseren MAD4Events en de ondernemersverenging Brummen (OVB) aanstaande woensdag een spetterende Waterdag.

De weergoden zijn de twee organisaties in ieder geval goed gezind. Met een verwachtingstemperatuur van 28 graden en een dag volop zon beloofd het een heerlijke dag te worden.

Op het Marktplein staan woensdag twee grote attracties: een tobbedansbaan en een buikschuifbaan van wel 14 meter lang. Ook is er een gezellige Markt, een terras en kunnen kinderen in een echte brandweerwagen klimmen. TV figuur Spongebob verlaat even zijn ananas en zal het Marktplein woensdag aandoen. Iedereen mag met hem op de foto. De hele middag zal er zomerse muziek over het plein schallen. De Waterdag duurt van ‘s morgens 11 uur tot ‘s middags 17 uur.

Spongebob was afgelopen woensdag ook al in Brummen te vinden. Foto’s van zijn bezoek zijn te vinden op de Facebookpagina van MAD4Events: www.facebook.com/mad4events. Ook is de stichting te vinden op Twitter via www.twitter.com/mad4events en via de website www.mad4events.nl.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com