17-jarige verdacht van zware mishandeling - GelreNieuws        

17-jarige verdacht van zware mishandeling

Geplaatst op 8 augustus 2013, om 15:39 uur

APELDOORN – De politie heeft in het onderzoek naar een zware mishandeling, eind juni gepleegd op de Hoofdstraat in Apeldoorn, op woensdag 7 augustus een 17-jarige Apeldoorner aangehouden.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni, ter hoogte van de Korenstraat. Een 38-jarige Apeldoorner werd die nacht rond 03:40 uur op straat aangetroffen. Hij had ernstige verwondingen in zijn gezicht en gaf aan dat hij was mishandeld.

Het slachtoffer kon slechts een summiere verklaring afleggen over wat hem overkomen was. Hij was nog wel in het bezit van zijn persoonlijke bezittingen en was dus niet beroofd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is vastgesteld dat de Apeldoorner zwaar hoofdletsel had opgelopen, waaronder diverse breuken in zijn gezicht.

De politie stelde direct een groot onderzoek in. Hieruit kwam de politie niet verder en legde het onderzoek stil. Later kwam er bij de politie een tip binnen wat tot de aanhouding van de 17-jarige leidde.

De politie vraagt alsnog getuigen of mensen die meer weten zich te melden bij de politie.