Bestelwagen ramt woning in Leuvenheim - GelreNieuws.nl

Bestelwagen ramt woning in Leuvenheim

Geplaatst op 8 augustus 2013, om 02:42 uur

LEUVENHEIM – Bij een ongeval op Arnhemsestraat N348 heeft woensdagavond een bestelwagen een huis geramd . De bestuurder van de auto is gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 23.20 uur. De automobilist reed met zijn bestelwagen richting Brummen totdat het mis ging. Hij verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, sloeg over de kop,  en ‘vloog’ dwars door een tuin. Uiteindelijk ramde de auto een huis waar die tot stilstand kwam. Niemand was in de woning aanwezig toen het gebeurde. De buitenmuur van de woning was door de harde klap naar binnen geslagen.

De buurt was erg geschrokken door de gebeurtenis. ‘’Ik hoorde een enorme knal, het leek wel of er een bom was ontploft’’, zei één van de buurtbewoners. Mensen die ik de wijk wonen zeiden dat dit een tikkende tijdbom was. ‘’De weg is splinternieuw, maar het lijkt wel of ze nu nog harder rijden ’s nachts’’.

Het slachtoffer, een  de 21-jarige bestuurder uit Nieuwegein,  is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De woning is zwaar beschadigd geraakt en is voorlopig niet bewoonbaar.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com