Discotheek The Level stopt actie onbeperkt drinken

Geplaatst op 23 augustus 2013, om 14:57 uur

ARNHEM – De Arnhemse discoclub The Level stopt met de actie ‘’onbeperkt drinken’’. Clubmanager Paul Hu zegt dat hij een waarschuwing van de gemeente Arnhem heeft gekregen.

De Discotheek The Level komen vooral jongeren op af. Meisjes konden op donderdagavond voor 12,50 onbeperkt drinken. Jongens moesten daarvoor 15 euro betalen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De drankactie liep sinds enkele weken en was erg succesvol. The Level begon met de aanbieding om in de laatste maanden van dit jaar nog extra veel jonge klanten te trekken, aangezien vanaf 1 januari 2014 geen alcohol meer mag worden geschonken aan jongeren onder de 18 jaar.

De discoclub loopt kans de vergunning kwijt te raken bij grote incidenten of overlast. Hoewel de actie niet illegaal is, wil The Level dat risico niet nemen.

„Ik ben verbaasd dat er zoveel kritiek is”, zegt Hu tegenover De Telegraaf. „Ik dacht dat Arnhem dit fenomeen wel kende, want we deden het vroeger in de in 2009 gesloten discotheek Jules ook. Het was ook niet de bedoeling dat het een soort zuipfestijn zou gaan worden, zoals sommigen nu kennelijk denken.”