Giga grote benefietdag voor Brent - GelreNieuws        

Giga grote benefietdag voor Brent

Geplaatst op 23 augustus 2013, om 15:26 uur

BEEKBERGEN – Zondag 25 augustus zal er in Beekbergen een giga grote benefietmiddag voor Brent uit Dieren (Stichting Brent) worden gehouden met een tal van activiteiten en een super verloting op het einde.

De dag duurt van 14.00 uur tot 21.00 uur en het zal op de Boerderij Beekbergen aan de Tullekensmolenweg 22A gehouden worden. Die dag zal Yes-R Brent speciaal ontvangen en zal hij een aantal meet en greets weggeven. Die dag zal er een tent staan waar ongeveer tweeduizend man in kunnen en €0.50 van een verkocht muntje zal naar Stichting Brent gaan.

Op deze dag zijn er voor de kids heel veel activiteiten uitgezet, waaronder een springkussen, kabelbaan en nog meer diverse onderdelen.

Om 19.00 uur zal er een hele grote verloting plaats vinden. De prijzen zijn volledig gesponsord door lokale ondernemingen. Er zijn uiteenlopende prijzen van een avond licht en geluid, een steigerhouten tuinset, een fiets, sanitair tot dinerbonnen en snoep/ verzorgingsartikelen pakketten en zelfs nieuw speelgoed gedoneerd door een paticulier! Er zijn 10.000 loten weer geheel belangeloos ontworpen en gedrukt voor deze dag.

Wil je meer weten over Brent, of wat de stichting inhoud? Kijk dan op: http://stichtingbrent.nl

Zie ook: 

– Help de 4-jarige Brent op een beter vooruitzicht