Man zwaargewond na val van flat in Arnhem

Geplaatst op 26 oktober 2013, om 13:40 uur

ARNHEM  – Op het Cloekplein in Arnhem is in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 oktober een 27-jarige man uit Arnhem zwaargewond geraakt na een val vanaf een balkon van de derde verdieping van een flat. De politie heeft een 27-jarige plaatsgenoot aangehouden.

Rond 00.45 uur die nacht kreeg de politie een melding dat een man van het balkon gevallen zou zijn. Onder andere artsen kwamen per traumaheli ter plaatse om de man is helpen aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een 27-jarige plaatsgenoot is aangehouden door politieagenten op verdenking van betrokkenheid bij de val.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van de val en is op zoek naar getuigen. Na het incident heeft de politie kort met enkele getuigen gesproken, maar wil graag in contact komen met andere personen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u informatie die van belang kan zijn, en u heeft nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de districtsrecherche in Arnhem via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.