Arnhemse cafetaria overvallen

Geplaatst op 29 december 2013, om 11:11 uur

ARNHEM – Een cafetaria op de Hommelseweg in Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen. Twee onbekende daders maakten een geldbedrag buit.

De overval, waarbij gedreigd werd met een steekwapen, was zondagochtend rond 01.45 uur. De eigenaar van het cafetaria sloot net af toen een man op de deur klopte. Toen de man was binnengelaten, bedreigde hij de cafetaria-eigenaar met een steekwapen. Op datzelfde moment kwam nog een andere man het cafetaria binnen en haalde de kassa leeg. Vervolgens vluchtte het tweetal de zaak uit en rende via de Oude Klarendalseweg en de Hommelseweg weg in de richting van de Sonsbeeksingel.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De daders waren twee blanke mannen. Eén tussen de 1.65 – 1.70 meter lang en de ander tussen de 1.70 en de 1.80 meter lang. Ze hadden beiden een normaal postuur en hadden kort blond haar. Eén overvaller droeg een zwarte jas, witte handschoenen, donkere spijkerbroek, zwarte herenschoenen. De andere droeg een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd, witte handschoenen, blauwe broek, witte sportschoenen

De politie zoekt getuigen van het incident. Hebt u iets gezien, of hebt u informatie die met deze overval te maken kan hebben, belt u dan met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Of bel Misdaad Anoniem, via 0800-7000.