Drietal steelt tas vol cosmetica in Warnsveld - GelreNieuws.nl

Drietal steelt tas vol cosmetica in Warnsveld

Geplaatst op 30 januari 2014, om 14:25 uur

WARNSVELD – Op woensdagmiddag 4 december werd bij een filiaal van Etos in Warnsveld een hoeveelheid cosmetica gestolen. Bij de diefstal werd door drie personen samengewerkt. De politie heeft vandaag foto’s vrijgegegevn van de daders.

Dader 1 en 2 komen de winkel binnen en verzamelen cosmetica in een toilettas die ze in de winkel gepakt hebben. Vervolgens verstoppen ze de toilettas onder in een schap bij het bad- en doucheschuim. Daarna verlaten beiden de winkel. Enkele minuten later komt dader 3 de winkel binnen. Hij loopt naar het schap met bad- en doucheschuim en pakt daar de toilettas. Die doet hij in een geprepareerde schoudertas en loopt daarmee de winkel uit.

Omdat een medewerker de actie van dader 3 op de monitor heeft gevolgd, spreekt hij dader 3 buiten de winkel aan en wil hem aanhouden voor de diefstal. Dan verzet de man zich hevig. De medewerker weet nog hem wel de schoudertas afhandig te maken.

Als u tips heeft over de daders op de foto’s, kunt u bellen met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.