Passantenonderzoek gewelddadige overval

Geplaatst op 10 januari 2014, om 12:10 uur

ZUTPHEN – De politie gaat maandag een passantenonderzoek houden naar aanleiding van een gewelddadige overval op maandag 23 december op een echtpaar aan de Van der Vegtestraat in Zutphen. Het echtpaar raakte daarbij gewond.

De overval vond plaats tussen 17:15 en 17:45 uur. Onder bedreiging van geweld werden bezittingen van het echtpaar afgenomen. Na de gewelddadige diefstal werd de politie gealarmeerd. Eén van de overvallers betrof een lichtgetinte man van 1.80 meter met bruine ogen. Hij droeg een donkere muts en een donkere jas met geel / oranje vlakken en een sjaal met een oranje vlak. De tweede man is een forse negroïde man, die een lichtgrijze jas en een donkere muts droeg.

Graag wil de politie in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze overval. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Inmiddels is een onderzoek gestart. Daarvoor wordt maandag 13 januari een passantenonderzoek gehouden.