Vrouw aan de deur bedreigd in Arnhem

Geplaatst op 10 januari 2014, om 12:12 uur

ARNHEM – Donderdagavond omstreeks 21.00 uur werd een vrouw bedreigd. De bedreiging vond plaats bij haar woning aan de Corrie Tendeloostraat in Arnhem. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de daders.

Om 20.50 uur werd er aangebeld bij het slachtoffer. Een vrouw vroeg haar om geld voor een goed doel. Toen de bewoonster aangaf daar niet aan te willen meewerken kwam er plotseling een man (donkere huidskleur) bij staan die haar de hal in duwde. Hij bedreigde haar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Toen het slachtoffer hard begon te gillen gingen de twee er vandoor. De politie heeft het slachtoffer al gesproken en is ook meteen gestart met een buurtonderzoek. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.