Zutphenaar (42) bedreigt portier

Geplaatst op 3 februari 2014, om 16:48 uur

ZUTPHEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is het rond 03.00 uur onrustig geweest in de Vaaltstraat in Zutphen. De politie werd gebeld met de melding dat er een conflict gaande zou zijn. De politie zoekt getuigen van de gebeurtenissen in de Vaaltstraat.

Toen de politie arriveerde bleek een portier van een horecagelegenheid te zijn bedreigd. De verdachte, een 42-jarige Zutphenaar, is aangehouden. Ook bleek een windscherm te zijn vernield. Een 33-jarige Zutphenaar is aangehouden op verdenking van het plegen van dit feit.

Of het windscherm al dan niet opzettelijk vernield is, is echter nog niet duidelijk. De schade zou mogelijk veroorzaakt zijn doordat de 33-jarige man belaagd en mishandeld zou zijn door meerdere personen en hierbij tegen het windscherm aan gevallen zou zijn.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling of andere zaken die hebben plaatsgevonden in de Vaalstraat vrijdagnacht rond 03:00 uur. Men kan hiervoor bellen met de politie via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).