Passantenonderzoek na overval

Geplaatst op 6 maart 2014, om 13:19 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdagavondin Apeldoorn, naar aanleiding van een overval op een tankstation een week daarvoor, een passantenonderzoek gehouden.

De politie hield woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur een passantenonderzoek op en rondom de Deventerstraat. In totaal spraken de agenten met zo’n 500 passanten. Aan hen werd gevraagd of zij in de week daarvoor mogelijk iets verdachts hadden gezien op de locatie. Het onderzoek leverderde enkele tips op, deze worden door de politie verder onderzocht.

Tijdens het passantenonderzoek werden ook flyers verspreid. In de flyer staat informatie over de overval en worden mogelijke getuigen opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Woensdagavond 26 februari werd rond 21.00 uur het tankstation aan de Deventerstraat overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden geld en sigaretten geëist. Toen de medewerkster dit niet gaf verliet de overvaller, zonder buit, het tankstation. Na de overval werd direct de politie gealarmeerd en onderzoek gedaan.

De politie vraagt mensen die rond de tijd van de overval iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000