Politie geeft foto’s vrij van gezochte inbreker - GelreNieuws        

Politie geeft foto’s vrij van gezochte inbreker

Geplaatst op 14 maart 2014, om 18:40 uur

DUIVEN – Op woensdagmiddag werd ingebroken in een woning aan de Vlielandlaan in Duiven. Een duo werd aangehouden maar de twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie heeft foto’s vrijgegeven in de hoop dat iemand ze herkent.

Door het beveiligingssysteem in de woning werd de bewoner gewaarschuwd dat er in zijn woning werd ingebroken. Hij waarschuwde de politie die snel ter plaatse was. Agenten zagen vier personen uit de woning komen die er snel vandoor gingen. Helaas konden ze er maar twee aanhouden. De mannen bleken uit Nieuwegein te komen.

Van één van de voortvluchtige verdachten is door een bewakingscamera een foto gemaakt. Hij is echter alleen van achteren te zien.  Het betreft een man met een licht getinte huidskleur en met kort donker haar. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek en een lichtgrijs jack. Wie heeft rond het tijdstip van de inbraak, op woensdagmiddag 5 maart, één of meerdere mannen zich verdacht zien ophouden in de omgeving van de Vlielandlaan in Duiven? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.