Twee knapen opgepakt na bushokje vernielen

Geplaatst op 16 maart 2014, om 12:21 uur

ARNHEM– De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee knapen van 18 en jaar uit Arnhem aangehouden. Zij worden verdacht van vernieling. De politie onderzoekt of de twee ook verantwoordelijk zijn voor andere vernielingen die nacht gepleegd.

Nadat de melding van een getuige bij de politie binnenkwam dat er twee jongens op de Eldenseweg bushokjes aan het vernielen waren,  werd door diverse eenheden naar de twee uitgekeken. Er was een goed signalement doorgegeven. Op het viaduct bij het Gelredome werden de twee  die voldeden aan het signalement gezien en aangehouden. De politie heeft van twee mensen getuigenverklaringen opgenomen. Omdat er in die nacht meerdere vernielingen zijn gepleegd in die omgeving neemt de politie dit mee in het onderzoek. Mocht u ook slachtoffer zijn geworden van soortgelijke vernielingen neemt u dan contact op met de politie?

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.