Arnhemmer gewond bij woningoverval

Geplaatst op 1 mei 2014, om 12:21 uur

ARNHEM – De bewoner van een huis aan de Polluxstraat in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is woensdagavond gewond geraakt nadat twee nog onbekende mannen zijn huis probeerden binnen te dringen. De daders sloegen uiteindelijk op de vlucht toen een huisgenoot op het tumult afkwam.

Het slachtoffer vertelde dat omstreeks 21.30 uur bij hem werd aangebeld. Toen hij opendeed drongen twee gemaskerde mannen zijn huis binnen. Tijdens een schermutseling met de indringers, waarbij mogelijk zou zijn geslagen met een nog onbekend voorwerp, liep de Arnhemmer verwondingen op. Toen de vriendin van de man op het tumult afkwam gingen de beide indringers er vandoor.

Het slachtoffer is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk waarom de beide indringers naar binnen wilden. De politie doet onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. In verband met dit onderzoek roept de politie getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.