Automobilist dood na botsing tegen boom - GelreNieuws        

Automobilist dood na botsing tegen boom

Geplaatst op 2 juni 2014, om 04:57 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink WESTERVOORT – Een 21-jarige automobilist uit Westervoort is in de nacht van zondag op maandag overleden na een botsing tegen een boom in zijn woonplaats.

Het ongeluk gebeurde rond 00.15 uur op de Rivierweg. De automobilist reed in de richting van de rotonde toen hij ter hoogte van de afslag De Leigraaf de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. De klap was in de omgeving te horen, waardoor veel buurtbewoners direct kwamen kijken wat er loos was. Tientallen hulpverleners kwamen ter plaatse, maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De Rivierweg is urenlang afgesloten geweest voor het verkeer. De toedracht van het ongeval is onbekend. Om de oorzaak te achterhalen is de Verkeersongevallen Analyse van de politie een groot onderzoek begonnen.

De botsing tegen de boom moet hard zijn gegaan. Zo is het glas van de auto verspreid over tientallen meters over het wegdek. Ook de schors van de boom is helemaal rondom aan de onderkant eraf.

 

 

Foto’s: Roland Heitink