Getuigen gezocht van dodelijk ongeval - GelreNieuws.nl

Getuigen gezocht van dodelijk ongeval

Geplaatst op 6 juni 2014, om 11:05 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkWESTERVOORT – De politie is nog hard opzoek naar getuigen van het dodelijk ongeval in Westervoort aan de Rivierweg begin deze week.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zondag 1 op maandag 2 juni kort na middernacht. Volgens getuigen reed het slachtoffer, een 21-jarige man uit Westervoort, vanaf de A12 over de Rivierweg richting Westervoort. Ter hoogte van een wegversmalling, nabij De Leigraaf, verloor de man de macht over het stuur en botste tegen een boom.

De politie hoopt aan de hand van informatie de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. Buurtbewoners spraken maandag over een verkeersruzie. Zij vingen toen een andere bestuurder op die net daarvoor de verongelukte automobilist had afgesneden ter hoogte van de McDonald’s. De 21-jarige man uit Westervoort pikte dat niet en ging hem met hoge snelheid achteraan, waarna hij de macht over het stuur is verloren en tegen een boom tot stilstand kwam. De politie wilt dit echter nog niet bevestigen.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken maar wel informatie hebben kunnen bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com