Pincode-afkijker betrapt en vluchten

Geplaatst op 18 juni 2014, om 15:38 uur

PolitieautoDUIVEN – Woensdagmiddag heeft een 23-jarige kassier van supermarkt Lidle aan de Rijksweg in Duiven oor alert optreden weten te voorkomen dat de pincode van een klant werd afgekeken. De politie doet onderzoek.

De oplettende kassier zag rond 12.45 uur hoe twee mannen en een vrouw probeerden om de pincode van een klant af te kijken. De medewerker heeft hierop het drietal aangesproken waarop zij de winkel uitvluchtten. De kassier heeft geprobeerd om hen tegen te houden waarbij hij door één van de mannen is geslagen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het drietal vlucht vervolgens in een blauwe auto richting de A12. De kassier is met onbekend letsel, ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Het gaat om twee lichtgetinte mannen en één lichtgetinte vrouw. Eén van de mannen heeft een stevig figuur. De andere man en vrouw hebben een normaal postuur. De politie is een onderzoek gestart en heeft al meerdere getuigen gesproken. Bent u getuige geweest maar heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.