Getuigen gezocht van woningoverval Arnhem

Geplaatst op 9 juli 2014, om 13:31 uur

foto: Persbureau HeitinkARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een woning maandagochtend 30 juni aan de Tiendweg in Arnhem.

Op maandagochtend 30 juni zou de bewoner tussen 10.45 en 11.00 uur in zijn woning door twee mannen zijn overvallen. Het tweetal ging er met onder meer zijn pinpas vandoor. De bewoner deed pas later aangifte van het incident.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De mannen, een donker- en een lichtgetinte man, zouden de woning met een smoes zijn binnengekomen waarna een strubbeling met de bewoner ontstond. Het tweetal is er waarschijnlijk in een witte bestelbus vandoor gegaan. Mogelijk was ook een derde man bij de overval betrokken. Hij zou in de bestelbus voor de woning hebben staan wachten.

De politie wilt graag weten wat er precies in de woning heeft plaatsgevonden en zoekt getuigen. Personen die rond het genoemde tijdstip iets verdachts hebben gezien worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.