Dodelijk ongeval: politie zoekt een vrouw - GelreNieuws.nl

Dodelijk ongeval: politie zoekt een vrouw

Geplaatst op 9 juli 2014, om 16:31 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink WESTERVOORT – Nog altijd is het onderzoek naar de oorzaak het dodelijk ongeval dat op 2 juni plaatsvond op de Rivierweg in Westervoort in volle gang. De politie is nu op zoek naar een jonge vrouw met blond haar.

In de nacht van zondag op maandag 2 juni, even na middernacht, overleed een 21-jarige automobilist uit Westervoort nadat hij op de Rivierweg de controle over de auto verloor en tegen een boom botste. De politie startte direct na het ongeval een onderzoek om meer duidelijkheid te krijgen over de exacte toedracht hiervan. In verband met dit onderzoek heeft de politie al meerdere getuigen gesproken.

Omdat nog steeds een aantal zaken onduidelijk is, vraagt de politie nogmaals aan personen die getuige zijn geweest van het ongeval maar nog niet met de politie hebben gesproken, om zich bij de politie te melden. De politie is ook specifiek op zoek naar een jonge vrouw met blond haar die direct na het ongeval ter plekke is geweest. De politie heeft haar nog niet gesproken maar komt graag met haar in contact.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.