Getuigen gezocht van bedreiging met wapen

Geplaatst op 30 september 2014, om 15:10 uur

foto Nicolaas KerkmeijerWEHL – De politie in Wehl doet nader onderzoek naar een bedreiging met mogelijk een vuurwapen. Een 18-jarige vrouw deed hiervan aangifte. De politie onderzoekt of vijf jongeren uit Didam die op zaterdag werden aangehouden hiervoor verantwoordelijk zijn.

Het slachtoffer fietste afgelopen donderdag omstreeks 22.15 uur over de Didamseweg. Ter hoogte van de rotonde nabij de Broekhuizerstraat kwam er een auto aanrijden waarvan een van de inzittenden uit een van de ramen hing. Daarbij werd een vuurwapen of iets wat daarop leek op haar gericht en werd de vrouw gedwongen om te stoppen. Het slachtoffer reageerde daarop door hard te schreeuwen, waarop de auto doorreed richting Wehl.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Volgens de vrouw ging het om een middenklasse auto, donker van kleur en met vijf deuren. Degene die de bedreiging uitte zou een masker gedragen hebben. Op zaterdag werden er vijf Didamse tieners in een auto aangehouden. De politie onderzoekt of zij verantwoordelijk zijn voor dit voorval. Heeft u tips? Bel dan naar 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000