Vuurwapen gericht op fietsster in Wehl

Geplaatst op 27 september 2014, om 14:59 uur

wapen_pistool-150x150WEHL – De politie in Wehl doet nader onderzoek naar een bedreiging met mogelijk een vuurwapen. Een 18-jarige vrouw deed hiervan aangifte. Van de daders ontbreekt nog elk spoor, daarop roept de politie getuigen op te reageren.

Het slachtoffer fietste afgelopen donderdag 25 september omstreeks 22.15 uur over de Didamseweg. Ter hoogte van de rotonde nabij de Broekhuizerstraat kwam er een auto aanrijden waarvan een van de inzittenden uit een van de ramen hing. Daarbij werd een vuurwapen of iets wat daarop leek op haar gericht en werd de vrouw gedwongen om te stoppen. Het slachtoffer reageerde daarop door hard te schreeuwen, waarop de auto doorreed richting Wehl.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Volgens de vrouw ging het om een middenklasse auto, donker van kleur en met vijf deuren. Degene die de bedreiging uitte zou een masker gedragen hebben. De politie roept eventuele getuigen op te reageren door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.