Man wordt trein uitgezet na gewelddadig gedrag

Geplaatst op 7 september 2014, om 17:19 uur

PRINTSCREEN DUMPERTARNHEM – Op video website ‘Dumpert’ dook vandaag een video op van een jongeman die gewelddadig gedrag vertoonde in de Stoptrein Arnhem-Winterswijk. De jongeman is na doodsbedreigingen en geweld de trein uitgezet, waarna hij doorging met zijn daden.

‘Kom naar buiten dan, dan schiet ik een kogel door je kop’ deze uitspraak kwam uit de mond van de jongeman nadat zaterdagavond uit de  trein was gezet op station Velperpoort door de stewards van Arriva.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een woordvoerster van Arriva meldt tegenover GelreNieuws dat de jongen uit de trein is gezet, nadat hij ruzie heeft gekregen met een mede-passagier. Ook de man waar hij ruzie mee heeft gehad is de trein uitgezet. Er was  glasgerinkel gehoord, onbekend is of er met iets is gegooid, of dat er een ruit is ingeslagen.

De machinist besloot de trein door te laten rijden waarna de man het station verliet. De stewards hebben de politie ingeschakeld, die vervolgens naar het station zijn gegaan en de mannen  hebben staande gehouden. Arriva meldt dat er nog overlegd wordt of de stewards aangifte gaan doen van de doodsbedreigingen. Hoe de ruzie in de trein is ontstaan tussen deze twee passagiers is niet bekend.

Bekijk hier de video: