Westervoorter ernstig toegetakeld na feest

Geplaatst op 7 september 2014, om 20:16 uur

Foto: Eigen fotoRAALTE/WESTERVOORT – Een 30-jarige man uit Westervoort is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt, nadat die is toegetakeld door 3 mannen. Mogelijk zijn de daders van Turkse afkomst. De familie vraagt getuigen zich te melden.

De man uit Westervoort kwam van een personeelsfeest af. Hij ging met collega’s naar het dorp om nog wat te drinken. Toen het was afgelopen ging de 30-jarige alleen nog wat eten halen tussen 01.00 en 02.00 uur ’s nachts. De drie mannen kwamen toen op de man af en spraken hem aan op de hoek van de Domineeskamp en de Westdorplaan ter hoogte van de grote parkeerplaats in het Overijsselse Raalte. Het trio bood hem drugs aan. Toen hij dat weigerde kreeg hij een klap op zijn achterhoofd en raakte hij buiten bewustzijn. Hij is daarna bestolen van 15 euro die hij nog in zijn broekzak had.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De drie daders zijn na hun daad in een onbekende richting gevlucht. Twee lopende jongens hebben het slachtoffer gevonden, maar het slachtoffer zei dat die gewoon naar huis ging. Uiteindelijk dankzij familie is die ’s nachts weer in Westervoort gebracht, waarna er werd besloten om hem naar de spoedeisende hulp te brengen. Eenmaal in het ziekenhuis werd het duidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. De neus van de man is op drie plaatsen gebroken. Ook heeft hij een kleine interne bloeding vanuit zijn nier door het trappen in zijn onderrug. De binnenkant van zijn lip is kapot. Of dat niet genoeg is heeft de Westervoorter ook nog een zwaar gekneusde pols en een dik blauw oog.

De politie is een onderzoek begonnen om de daders te achterhalen. Ook zijn ze op zoek naar de 2 jongemannen die hem na de mishandeling gevonden en wakker gemaakt hebben. Mensen die tips hebben of getuige zijn geweest kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Foto: Eigen foto