Arnhemmer slachtoffer van straatroof - GelreNieuws        

Arnhemmer slachtoffer van straatroof

Geplaatst op 29 november 2014, om 15:43 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Op de Johan de Wittlaan in zijn woonplaats is vrijdagavond een 17-jarige Arnhemmer het slachtoffer geworden van een straatroof. De Arnhemmer was met de schrik vrijgekomen. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

Twee mannen op een scooter zouden het slachtoffer rond 20.00 uur hebben belaagd op de Johan de Wittlaan nabij de Stuyvesanthof. Volgens het slachtoffer werd hij door het duo tegen de grond gewerkt, waarna ze er onder meer zijn mobiele telefoon vandoor gingen richting Oude Zevenaarseweg.

Volgens het slachtoffer ging het om twee jonge mannen van ongeveer 20 jaar. De een had een donkere huidskleur en een breed postuur, de andere had een lichtere huidskleur en een smal postuur. Beiden hadden donkere kleding aan en capuchons op. Ze reden op een eveneens donkerkleurige scooter. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of die menen de daders aan het signalement te herkennen worden verzocht te bellen met 0900-8844. maar u kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.