GelreNieuws introduceert nieuwe mobiele website

Geplaatst op 27 november 2014, om 15:59 uur

mobielREGIO – De website GelreNieuws wordt steeds meer een begrip voor het laatste nieuws uit de regio. Voor ons reden genoeg om te investeren in een app, nieuwe desktopwebsite en nu ook een splinternieuwe mobiele website.

De mobiele website is compleet vernieuwd, wat zich aangepast heeft aan de desktop website en de app voor Android en iOS. Als u dit bericht leest op de mobiele website, dan merkt u kennelijk gelijk het verschil! Wij kregen laatste tijd enige opmerkingen over een advertentie die tevoorschijn kwam bij zowat elk bericht. Deze hebben wij uitgezet, zodat de bezoekers rustig het bericht kunnen lezen, zonder eerst een advertentie weg te klikken. Ook onder elk bericht kunt u naar het volgende bericht of de laatste 5 recente berichten uit de categorie waar u in leest. (Bijvoorbeeld een bericht uit Arnhem, de laatste 5 recente berichten uit de regio Arnhem).

Wij hopen met de mobiele website meer bezoekers te mogen verwelkomen. Tevens kunt u nu ook, net zoals op de app, een tip sturen met eventueel een foto erbij. Dat kan via de fotocamera icoon rechts bovenin. Als er bijvoorbeeld een grote brand is, kunt u ons foto(‘s) sturen via de mobiele website met de rookpluimen die u ziet vanuit uw positie. Zo proberen wij ook meer foto’s te mogen online zetten op de website. Mocht u nog opmerkingen hebben, dan kunt u ons gerust mailen naar [email protected]