Automobilist laat meisje (13) gewond achter

Geplaatst op 25 november 2014, om 13:59 uur

foto: Persbureau HeitinkVORDEN – De politie zoekt contact met een automobilist die op maandag betrokken was bij een ongeluk op Het Wiemelink. Een tiener uit Vorden raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.30 uur toen het 13-jarige meisje op haar fiets de rijbaan van Het Wiemelink overstak. Op dat moment naderde uit de richting van de Almenseweg, over de Mispelkamdijk, een auto met hoge snelheid. De bestuurder nam linksaf de binnenbocht en raakte daarbij de overstekende tiener.

De man is doorgereden en in het ziekenhuis bleek, dat het meisje een gebroken enkel had opgelopen. De politie heeft al enkele verklaringen opgenomen. Getuigen spreken over een oud type Volvo V40 stationcar met een donkere kleur. Of deze gegevens kloppen is nog niet helemaal bekend.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder, een man van middelbare leeftijd met grijs haar en brildragend. Ook zoekt de politie mensen die mogelijk weten wie de bestuurder is of het ongeval hebben zien gebeuren. De politie is bereikbaar via 0900-8844.