Derek Ogilvie komt naar Arnhem en Zutphen

Geplaatst op 20 november 2014, om 14:06 uur

derekARNHEM/ZUTPHEN – Kinderfluisteraar en medium Derek Ogilvie komt komt naar Arnhem en Zutphen tijdens zijn “The Unexpected Tour”. In Zutphen was de eerste show al twee maanden voor zijn show uitverkocht, waardoor er nog een extra show wordt gegeven.

In Zutphen komt Ogilvie naar het Theater Hanzehof te Zutphen op zaterdag 27 december. In Arnhem komt hij naar het Musis Sacrum op 3 januari.

Vanwege grote belangstelling is de avondshow in Zutphen reeds 2 maanden van te voren uitverkocht. Op geheel eigen, ongedwongen en veelal humoristische wijze geeft Derek tijdens zijn tour live readings. Derek hoopt met zijn shows de mensen die achterblijven na een groot verlies antwoord te kunnen geven op vragen die tot nog toe onbeantwoord zijn gebleken.

Derek over de extra show: “Ik ben erg blij te horen over de grote belangstelling voor mijn show in Zutphen. Ik kijk er zeer naar uit om hier meer mensen te helpen met het verlies van hun dierbaren en hen te helpen verder te gaan.”

Derek Ogilvie is 49 en groeide op in Schotland. Derek wist al op jonge leeftijd dat hij talenten had als medium, maar het besef hier echt iets mee te doen kwam pas op latere leeftijd. Op dit moment werkt Derek al 14 jaar als professioneel medium. Derek’s televisie programma over het mediumschap bracht openheid tot niet alleen hemzelf, maar ook de miljoenen kijkers thuis.

“Het betekent zo veel voor me wanneer ik een familie of persoon een belangrijke boodschap kan doorgeven van een overleden dierbare. Het heeft te maken met de verbinding maar ook met het kloppen van de feiten, bevestiging en het helpt bij het afsluiten van een periode of gebeurtenis. Het is fijn als een boodschap, die in eerste instantie onbelangrijk lijkt, betekenisvol is voor de persoon voor wie die is bestemd.”

Kaartverkoop voor de extra show Zutphen en Arnhem zijn inmiddels gestart. Klik hier voor tickets.