Moeder Teun: ‘Een hartgrondig dankjulliewel…!!!’ - GelreNieuws        

Moeder Teun: ‘Een hartgrondig dankjulliewel…!!!’

Geplaatst op 27 november 2014, om 17:01 uur

TeunTWELLO – De moeder van Teun Wolters bedankt via haar blog iedereen hartelijk voor het terugbrengen van haar zoon. ‘Omdat het onmogelijk is iedereen persoonlijk te bedanken en op alle tweets en posts te reageren wil ik op deze manier mijn diepe hartgrondige dank aan iedereen betuigen.’

Het bericht van de vermissing van Teun Wolters ging het hele land door. Carin Parie, de moeder van Teun plaatste het volgende op haar blog-website:

Vermist….onze Teun, 17 jaar oud en autistisch. De wereld stond stil, 33 angstige uren lang.. Alles wat kon hebben we ingezet, politie, media en natuurlijk Social Media. Alles op Facebook en Twitter, allemaal met onze mobiel paraat, delen delen en nog eens delen.. Een collega produceerde in no-time flyers die verspreid werden, digitaal en ook fysiek door onze kinderen met hulp van een grote vriendenkring. Al onze berichten werden massaal gelezen en gedeeld en vanuit alle hoeken stroomden hartverwarmende reacties binnen.

Er kwamen talloze tips binnen en uiteindelijk die ene allesbepalende tip waardoor hij door de politie gevonden werd. Hij was op weg naar huis. Hij was gezond en ongedeerd, gelukkig…..!!! Hij heeft een keuze gemaakt waarvan hij door zijn autisme de gevolgen niet besefte…

Gelukkig heeft hij ook zelf de keuze gemaakt terug te keren naar huis. De rook trekt op, de impact van zijn actie heeft nog wel wat tijd nodig.. Feitelijk dringt langzaam tot hem door wat hij teweeg heeft gebracht, maar echt bevatten kan hij het niet.

We zijn er nog niet, maar hij is thuis, ongedeerd en ongeschonden. Geen slachtoffer van een misdrijf, godzijdank…

In de 33 uren van zijn vermissing is er massale aandacht geweest door heel Nederland. Zoveel betrokken mensen, een respectvolle pers, integere aandacht in Hart van Nederland. Nog steeds heb ik kippenvel daarvan, en met mij ook mijn man, kinderen en familie.

Omdat het onmogelijk is iedereen persoonlijk te bedanken en op alle tweets en posts te reageren wil ik op deze manier mijn diepe hartgrondige dank aan iedereen betuigen. Politie, media, verslaggevers, HvN maar vooral ook die enorme groep van mensen, dichtbij en ver weg, die er elk op hun eigen manier aan hebben bijgedragen dat hij weer thuis is.

Geen enkele nare reactie hebben we gezien, alleen maar warmte en betrokkenheid… Zo kan het dus ook…

Lieve lieve allemaal, vanuit de grond van ons hart: dank jullie wel……’