Politie geeft beelden vrij van overval Zevenaar - GelreNieuws.nl

Politie geeft beelden vrij van overval Zevenaar

Geplaatst op 29 december 2014, om 18:00 uur

foto: politieZEVENAAR – In de vroege ochtend van vrijdag 1 augustus wordt de directeur van een bedrijf aan de Exa in Zevenaar overvallen door drie onbekende mannen. De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de overval.

Eerder werd er ook al aandacht bij Opsporing verzocht gegevn aan deze zaak De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de overval.

De drie mannen spraken Nederlands met een – volgens het slachtoffer – Marokkaans accent. De man met het pistool draagt een wit petje met het logo van Nike, hij heeft ook een witte das of doek voor zijn mond. De tweede dader is breed van postuur en draagt een zwarte bivakmuts met daaronder een opvallende Adidas-jas. Deze man draagt rode handschoenen. De derde dader droeg ook rode handschoenen en verder een zwarte jas met capuchon. De daders reden in een klein model personenauto, kleur zwart. Het is mogelijk een Renault Twingo, maar een ander merk of type is ook mogelijk. Onder dreiging van een vuurwapen zien ze kans er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan.

Vragen
– Wie kent of herkent de daders aan hun kleding en/of postuur?
– Het horloge van het slachtoffer, een Rolex type Oyster Perpetual is ook weggenomen. Wie weet wie het nu in bezit heeft?
– De bruine aktetas van het slachtoffer, van het merk Piquadro, is ook meegenomen. Wie weet waar die nu is?
– Wie mist er een ladder die we hebben aangetroffen bij het pand? Hiermee waren de daders op het dakterras van het pand geklommen.
– Wie heeft iets gezien of gehoord kort voor of na de overval op die vrijdagochtend 1 augustus op of omstreeks 05.15 uur?

Mensen die informatie hebben over deze zaak kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.