‘Vuurwerk moet blijven zoals het is’

Geplaatst op 29 december 2014, om 17:38 uur

vuurwerk2REGIO – Zelf vuurwerk afsteken moet blijven en deze traditie mag dan ook niet verdwijnen. Dat vindt onder andere Rik Engelen die een e-mail naar ons stuurde.

Samen met Harm Watsing, Rik Engelen of Ron Brinkman gaan ze de strijdt aan tegen ‘meld vuurwerk overlast’.

“In de media lezen wij helaas alleen maar slechte verhalen over het vuurwerk maar voor veel Nederlanders is vuurwerk ook iets moois waar ze elk jaar van genieten en naar toe leven. Daarnaast geeft het ook nog eens een goede impuls aan de kwakkelende economie.

Wij willen een statement afgeven aan de Tweede Kamer en met name aan GroenLinks en hun campagne ´meld vuurwerk overlast´ die weer van start is gegaan. Wij vinden dat vuurwerk een traditie is en zullen strijden voor het behoud hiervan. Ook vinden wij het vreemd dat de campagne van ´meld vuurwerk overlast´ veel aandacht krijgt in de media en vragen ons af waarom er niets wordt geschreven over mensen die strijden voor het behoud van vuurwerk.

Onze campagne ‘Vuurwerk moet blijven’ is van start gegaan en groeit op dit moment met het uur  op Facebook -> https://www.facebook.com/vuurwerk.moet.blijven.petitie .”

Wat vindt u? Laat het ons weten via een reactie.