Politie start onderzoek na kopschopfilmpje - GelreNieuws        

Politie start onderzoek na kopschopfilmpje

Geplaatst op 10 december 2014, om 22:22 uur

KopschopsterNIJMEGEN – De politie in Nijmegen is een onderzoek gestart nadat er een filmpje op internet rond gaat waarop te zien is hoe een meisje mishandeld wordt door een leeftijdsgenootje. In de video is te zien hoe het slachtoffer op de grond wordt gewerkt en meerdere malen in haar gezicht wordt geschopt.

Of er al arrestaties zijn verricht, is niet duidelijk. De politie wil geen mededelingen doen in verband met het onderzoek. Maandagavond werden er beelden van het kopschopfilmpje op internet geplaatst. Op social media is de video inmiddels tienduizenden keren gedeeld.

De mishandeling vond plaats op een fietspad achter de Nijmeegse wijk Zellersacker. Het slachtoffer en de dader zouden in eerste instantie bevriend zijn geweest. Daarna zou alles zijn geëscaleerd wegens vriendjes en opjuttende vriendinnen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De betrokkenen hebben zaterdag verklaringen afgelegd bij de politie in Nijmegen.
De Nijmeegse burgemeester laat weten het incident af te keuren. Hij voegt daaraan toe ‘vertrouwen te hebben in de verantwoordelijkheid van de politie en de ouders’.

Tekst bron: De Telegraaf

VIDEO: