Arnhemse slachtoffer van straatroof - GelreNieuws        

Arnhemse slachtoffer van straatroof

Geplaatst op 26 januari 2015, om 12:40 uur

politie_copyright-robindonderwinkelARNHEM – Een 21-jarige vrouw uit Arnhem is zondagavond op de St. Peterlaan in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof. De vrouw was daarbij lichtgewond geraakt.

Die avond rond 19.30 uur werd het slachtoffer op straat aangevallen door een man die haar mishandelde en er vervolgens met haar handtas vandoor ging. De man sprong achterop een klaarstaande scooter, waar nog een andere man op zat. Beiden reden weg richting Apeldoornseweg.

Volgens het slachtoffer was haar belager een blanke man van ongeveer 27 jaar met blond tot donkerblond haar, bovenop langer en aan de zijkant kortgeknipt. Hij was ongeveer 1.90 m lang, had een breed postuur en opvallend grote handen. Verder had hij een opvallende rimpel tussen de wenkbrauwen. De man droeg een rode jas. De tweede man op de scooter was jonger dan de eerste en had een getinte huidskleur. Ze reden op een scooter met dubbele koplampen.

Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of die menen de daders aan het signalement te herkennen worden verzocht contact op te nemen met de politie.