Storm veroorzaakt veel schade

Geplaatst op 10 januari 2015, om 16:20 uur

Stormschade Arnhem. foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkREGIO – In de hele regio zijn diverse stormschades ontstaan door de harde wind die over Nederland trekt. De brandweer heeft zijn handen vol aan meldingen.

Aan de Utrechtseweg in Arnhem was het dak van een dakkapel van een woning los gewaaid. De brandweer heeft de metalen dakbedekking naar beneden gehaald via een hoogwerker. Bij tankstation Esso aan de Burgermeester Matsersingel was op het dak een deksel van de lichtbak open gewaaid. Ook kwamen er nog verschillende meldingen binnen van een bomen op de rijbaan en bomen die op vallen stonden in Arnhem.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De Dierense brandweer kreeg een melding van een boom over de rijbaan op de Imboslaan. En in Zevenaar vielen bomen om op de Wagnerstraat en de Vuurdoornstraat. In Zelhem was er schade ontstaan bij een aanbouw van een woning aan de Dr. Grashuisstraat en op de Vierakkersestraatweg in Vierakker was een dode boom gevallen op het wegdek. Het verkeer moest tijdelijk omrijden.

Ook in andere plaatsen in de regio kwamen diverse stormschades binnen. KNMI heeft waarschuwing inmiddels ingetrokken, wat betekent dat het ergste achter de rug is.

Beelden stormschade Arnhem: